facebook

SEO Оптимизация


Какво е SEO Оптимизация?

Абривиетурата SEO идва от английски език и е съкращение на "search engine optimization" или на Български казано това означава "оптимизация за търсачките". По-простичко това описва процес, в който се опитваме на увеличим шансовете на даден сайт да се появи по-напред в Google, Bing, Yahoo и други търсещи приложения. Колкото по-видим е Вашият сайт в тези приложения, толкова повече посетители ще има той, а следователно и приходи.

Как се постига тази SEO Оптимизация и как точно работи?

Търсачките като Google и Bing използват "паяци", някои хора ги наричат роботи. Тези робот се използват, за събиране на информация от позната за тях страница и следват вътрешните линкове към други страници. Освен вътрешни линкове те следват и външни такива. По този начин успяват да индексират ново-появили се страници в интернет.

Какви са етапите, които трябва да мине един сайт, за да има шансове за класиране?

SEO Анализ SEO стратегия Link Building Добавяне в директории
Пълно анализиране на страницата Ви. Това включва мета тагове, HTML код, структура и други. Изграждане на SEO стратегия за развитие на вашия уеб сайт. Всичко за достигане на първо място и неговото поддържане. Изграждане на качествени връзки от авторитетни сайтове, за сигурен и 100% ефективен линк билдинг и повишаване на вашите позиции в Google. Добавяне на сайта Ви в най-популярните световни директории за сайтове.

С какво би могъл да бъде полезен всеки един от тези етапи в детайли?

SEO Анализ

SEO Анализа се прави с цел да мога да установя дали сайта Ви е изработен правилно спрямо изискванията на Google за правилна структура.

Има неща, които са от съществено значение за индексирането на един сайт. Този етап на SEO Оптмизацията се нарича On-Page SEO.

On-Page SEO включва проверка на мета тагове, заглавия на странците (H1, H2, H3..), файлова структура и HTML структура (title тагове и други).

SEO Стратегия

SEO Стратегия се прави, защото всеки уеб-сайт е различен. Не може да се използва една и съща стратегия за рекламен сайт на производител на хляб и същата да се ползва за сайт, за футболни залози.

Аудиторията е съвсем различна, такава трябва да бъде и SEO Стратегията.

SEO Стратегията включва проверка на вътрешен link-building на подобни страници, а също и външен backlink-building. Изготвяне на подходящи статии, след проучване за блог идея. Проверка на конкуренцията и техните позиции в търсещите машини. Справка и набиране на група от ключови думи, които могат да бъдат таргетирани лесно (long-tail keywords + low difficulty keywords), с цел по-бързо набиране на популярност и посетители.

Link Building

Link-Building включва изграждане на качествени връзки от авторитетни сайтове, за сигурен и 100% ефективен линк билдинг и повишаване на вашите позиции в Google.

Добавяне в директории

Тази услуга включва добавянето на сайта Ви във абсолютно всички български и световни директории за сайтове.

Свържете с мен, за да Ви направя оферта за SEO Оптимизация

Пловдив, България
info@tanchev.net
+359 896 86 3508
Свободен за започване на нови проекти