facebook

AstroCrafts.net

tanchev.net portfolio AstroCrafts image

Описание

AstroCrafts е специализирана електронна платформа, създадена за предоставяне на персонализирани звездни карти и подаръци за различни поводи. Уебсайтът е разработен с помощта на WordPress и WooCommerce, което гарантира надежднoстта на системата. Отличителна черта е персонализираната форма за поръчка, която предлага на потребителите интуитивен интерфейс за лесно персонализиране на техните подаръци.

Сайтът е базиран на комбинация от технологии, включително PHP  за персонализираната форма за поръчки и други настройки, JavaScript за интерактивен потребителски интерфейс и CSS за визуално привлекателен дизайн. Всяка технология е използвана за осигуряване на безпроблемно, отзивчиво и ангажиращо потребителско изживяване.

AstroCrafts не е само технология; това е мост между хората и космоса. Всеки подарък е изработен с грижа, отразявайки уникалната история на неговия получател.

Проектът подчертава моята способност да интегрирам сложни функционалности в потребителския интерфейс, демонстрирайки ангажимент към качеството и производителността, която предлагам с всеки мой проект и услуга.