facebook

Изработка на сайт

Изработка на сайт е една от многото услуги, които предлагам. Но какво всъщност означава изработка на сайт? Може би също си задавате въпроса - в какво се състои и колко би струвало една изработка на сайт.

За да разберете това, а и малко повече дори, останете с мен, за да Ви разкажа какво точно Ви предлагам, и защо трябва да изберете мен, в сравнение с останалите колеги.

Какво представлява изработката на сайт?

Изработката на сайт обикновенно се състои в това програмист, който се занимава с изработка на сайтове и онлайн приложения да направи за Вас сайт срещу дадена сума. Обикновенно в днешно време за тази изработка се използват готови приложения или така наречените CMS системи.

Думата CMS е абривиетура на Content Management System, или на Български казано - система за управление на съдържанието.

Истината е, че на един програмист в днешно време, особено такъв ползващ готова система, за да направи сайта Ви, не му отнема повече от една седмица за дори най-сложните онлайн магазини, особено ако ползва и готов темплейт. Точно затова и се ядосвам понякога, защото знам, че някои от Вас имат бизнеси, но нямат сайтове, само защото са се свързали с такива програмисти, а те са им поискали зрелищни суми от типа 1000 или дори 2000лв.

Как аз смятам да променя това?

Аз смятам да променя това като подбивам цената на колегите колкото се може повече. Истината е, че големите фирми е нормално да таксуват хората повече, защото те все пак плащат ДДС на държавата, заплати, осигуровки, наем на сгради и така нататък. Но проблема в случая е, че дори малки частни програмисти взимат зрелищни суми от хората, само за да качат една система и да кликнат един бутон с име "Upload Demo". След това променят текста на темата вживявайки се повече в ролята на маркетингов специалист, отколкото на програмист.

За тази цел моите цени са много по-адекватни от сегашните на пазара. Може дори сами да направите разследване като ме попитате за цена, за изработка на сайт и след това попитате още 10 човека. Ако се намери човек, който да Ви предложи по-добра цена от моята за това, което искате, ще подбия цената му с 10%, дори и това да означава да направя сайта Ви безплатно!

Какво предлагам аз при изработка на сайт повече, отколкото колегите, освен цената?

Освен, че предлагам по-добра цена от почти всички на пазара в България за момента, мога да Ви предложа и много по-добро качество на услугата. Причината за това не е, защото колегите не работят ефикасно и качествено, а просто, защото в сравнение с повечето колеги в бранша, аз съм сравнително нов и тепърва се опитвам да пробия. За да го направя обаче и хората да ми се доверят, трябва да влагам много повече старание в проектите си, отколкото биха вложили колегите, които и без това имат текучество от хора и не могат да смогнат дори. Това може да бъде само и единствено ползва за Вас, а не негатив, защото ще вложа труд и старание да останете доволни, аз за разлика от повечето фирми и колеги не мога и няма да си позволя недоволни клиенти!

НЕКА ОБОБЩИМ РАЗЛИКИТЕ

tanchev.net

 • Много по-добра цена
 • Отдаденост на проекта, 24/7 ангажираност
 • Пълна поддръжка безплатно за една година
 • Безплатен хостинг и домейн към цената
 • Без готови дизайни - винаги уникален дизайн
 • Обучение за работата със системата
 • Възможност за инсталиране на допълнителни екстри при желание от клиента
 • Собствен CMS (Conty) или готов CMS (избор на клиента)
 • Без таксуване на страници както правят повечето колеги - неограничен брой страници за същата цена
 • Без таксуване на стандартната SEO оптимизация, която влиза в цената на изработката, на сайта

Останалите колеги в сферата на работа

 • Много високи цени, за нещо, което не струва толкова
 • Може да се свържете с тях само в работно време
 • Те са фирма и имат много клиенти, по-малка отдаденост към Вашият проект
 • Не може да разчитате на тях на 100%, особено след завършване на проекта.
 • Обикновенно готова система WordPress, Joomla или нещо друго.
 • Таксуват Ви допълнително ако искате SEO Оптимизация на проекта.

Така че ако имате нужда от сайт, който да привлича клиентите Ви и да подобри присъствието на бизнеса Ви в интернет, сте добре дошли на правилното място!

Всички сайтове, изработени от tanchev.net получават:

 • Уникален дизайн спрямо предпочитанията на клиента.
 • Максимално улеснен административен панел за управление на съдържанието.
 • 100% защита от хакерски атаки и злонамерени потребители.
 • Перфектна On-Page оптимизация, включваща различни мета заглавия и описания на всяка страница.
 • Перфектна Off-Page оптимизация, включваща добавяне на сайта в директории и търсачки.
 • Безплатна 24/7 поддръжка за период от една година
 • Съдействие при работа със приложението.
 • Човешко отношение и разбиране.

Уникален дизайн

Всеки клиент получава уникален дизайн спрямо неговите предпочитания и вкусове.

Изработката на сайт се състои в няколко стъпки. Една от стъпките при изработката на сайт е идеен проект. Самият сайт се рисува от мен на програма, за да може човек да прецени дали проекта му харесва или не. Едва след като клиента одобри крайния вариант на сайта, той бива кодиран и качен онлайн, за да му се радват хората.

Неограничен брой страници

Много колеги таксуват на страници. При мен това го няма. Всеки клиент получава за цената, която плаща, неограничен брой страници. Така че, независимо дали ще искате 2 или 20 страници, цената ще Ви бъде една и съща.

Административен панел

Административният модул за управление на уеб сайта позволява на всеки мой клиент да управлява собственият си уеб сайт без да е нужно да притежава специални познания. Системата позволява да се редактират, добавят или премахват цели страници от Вашия уеб сайт в рамките на няколко минути.

По този начин клиентите ми не се нуждаят от специални познания в областта на уеб дизайна, за да извършат дадена промяна по съдържанието на  уеб сайт си.

SEO Оптимизация

За разлика от колегите в бранша, аз предлагам SEO Оптимизация заедно с изработката на сайта. Това включва On-page оптимизация, както и Off-page оптимизация.

С нейна помощ сайта Ви ще бъде много по-откриваем от търсачките като Google, Bing, Yahoo и така нататък.

Ниска цена

За същото качествео на услугата, която биха получили при друг програмист, мойте клиенти могат да се възползват и от супер ниска цена за изработка на техния проект.

За връзка

Не се колебайте да се свържете с мен и да попитате за оферта. Необходимо е само да ми обясните какъв сайт желаете и аз ще Ви изготвя оферта, която да отговаря на очакванията Ви.

Пловдив, България
info@tanchev.net
+359 896 86 3508
Свободен за започване на нови проекти