facebook

Изработка на сайт

Изработка на сайт

Здравейте, аз съм Георги Танчев, уеб разработчик от Пловдив, България. С години опит в сферата на дигиталните технологии, аз разбирам как качествената изработка на сайт е от съществено значение за всяка бизнес стратегия. Днес, бих искал да споделя с Вас ключовите аспекти на този процес и как мога да бъда от ползва за Вас и Вашите онлайн идеи.

Ключови елементи в процеса на изработка на сайт

 1. Дизайн и Потребителски Преживявания:
 2. Визуалният дизайн е първото, което привлича вниманието на посетителите. Работя за създаването на интуитивни и естетически интерфейси, които да улесняват потребителското преживяване.

 3. Разработка и Програмиране:
 4. В основата на всеки уебсайт стои солиден код. Залагам на най-новите технологии и практики за да осигуря функционалност и сигурност.

 5. SEO Оптимизация:
 6. Разбирам колко е важно Вашият сайт да бъде видим в търсачките. Интегрирам SEO стратегии от самото начало в процеса на разработка.

 7. Мобилна Адаптивност:
 8. С растящото използване на мобилни устройства, есенциално е сайтът Ви да работи безпроблемно на всякакви екрани, това е нещо, което получавате с всеки един проект изготвен от мен.

 9. Техническа Поддръжка и Обновления:
 10. Предлагам непрекъсната поддръжка и актуализации, за да гарантирам, че Вашият сайт остава актуален и сигурен.

Персонализирани Уеб Решения

Всяко бизнес начинание е уникално, и затова подхождам индивидуално към всеки клиент. Нека да обсъдим вашите специфични нужди и как мога да Ви помогна да превърнете Вашата визия в реалност. Без значение дали търсите елегантен корпоративен сайт или динамичен онлайн магазин, моят опит и креативност са Вашият гарант за успех.

 

Изработка на сайт - Персонализирани проекти

Моята мисия е да предоставям сайтове и приложения, които не само изглеждат страхотно под всички видове мобилни устройства, но и да допринасят за растежа и успеха на Вашата компания. Свържете се с мен днес, за да започнем да създаваме сайта, който ще отведе Вашият бизнес в бъдещето.

Предимства на Индивидуалната Работа в Сравнение с Големите Компании

В света на уеб разработката, често пъти големите компании обещават много, но не винаги доставят желания резултат. Много клиенти инвестират значителни суми в тези компании, само за да открият, че крайният продукт не отговаря на техните очаквания. Освен това, поради големия брой проекти, които тези фирми управляват едновременно, персонализираното внимание към всеки клиент често отсъства.

Затова аз, Георги Танчев, ви предлагам алтернатива. Като независим уеб разработчик, аз се фокусирам върху индивидуалния подход към всеки проект. Работейки директно с мен, вие не само получавате висококачествен уебсайт, но и партньорство, което цени вашите идеи и визия. Винаги съм наличен да отговоря на вашите въпроси и да ви предоставя лично внимание, което е невъзможно в по-големите фирми.

Освен това, разбирам колко е важно да имате пълният контрол върху вашия уебсайт след неговото създаване. Ето защо предоставям образователни видео уроци, които ви показват как да управлявате и актуализирате сайта си самостоятелно. Това ви дава свободата и гъвкавостта да поддържате своя уебсайт актуален, без да зависите от външни услуги за всяка малка промяна или актуализация.

С мен, вие получавате не само изключително качество на услугите, но и чувството за сигурност и доверие, че вашият уеб проект е в надеждни ръце.

Персонализиран Подход:

 • Индивидуално Внимание: Всеки проект е третиран с уникално внимание, като разбирам и внедрявам вашите специфични бизнес изисквания и цели.
 • Съобразяване с Нуждите: Работя в тясно сътрудничество с вас, за да гарантирам, че крайният продукт напълно отговаря на вашите очаквания и визия.

Професионализъм и Качество:

 • Висококачествено Изпълнение: Прилагам най-високи стандарти на качество във всеки аспект на разработката, от дизайн до функционалност.
 • Най-Нови Технологии: Използвам съвременни технологии и методи за разработка, които осигуряват надеждност и устойчивост на вашите уеб проекти.

SEO Оптимизация:

 • Подобрена Онлайн Видимост: Интегрирам SEO стратегии за увеличаване на органичния трафик и подобряване на позициите ви в резултатите от търсачките.
 • Оптимизирано Потребителско Изживяване: Създавам уебсайтове с фокус върху удобството и лесната навигация, което допринася за по-доброто преживяване на потребителите и увеличава ангажираността.

Мобилна Адаптивност:

 • Безпроблемна Работа на Всички Устройства: Гарантирам, че уебсайтът ви ще изглежда и ще функционира безупречно на различни устройства, включително настолни компютри, таблети и смартфони.
 • Гъвкавост и Достъпност: Гарантирам, че вашите клиенти ще имат еднакво добър достъп и изживяване, независимо от устройството, което използват.

Образователни Видео Уроци:

 • Самостоятелно Управление на Сайта: Предоставям детайлни образователни видеа, които ви учат как да управлявате и актуализирате вашия сайт, давайки ви пълен контрол и независимост.
 • Непрекъсната Поддръжка: Освен началното обучение, аз съм на разположение за всякакви въпроси или нужди от поддръжка, за да гарантирам, че вашият уебсайт винаги функционира оптимално.

Съвременни Технологии:

 • Най-нови Решения: Използвам последните технологии в уеб разработката, което гарантира съвременен и напредничав дизайн, както и висока функционалност на вашите уебсайтове.
 • Бързина и Ефективност: Приоритетът ми е създаването на бързи и ефективно работещи уебсайтове, които осигуряват отлично потребителско преживяване.

Лесен за Употреба Административен Панел:

 • Интуитивен Интерфейс: Административният панел е проектиран да бъде интуитивен и лесен за използване, дори и за непрофесионалисти.
 • Пълен Контрол: Вие получавате пълен контрол върху съдържанието и функционалностите на сайта си, с възможност за лесно добавяне, премахване или редактиране на съдържание.
Основен пакет
Този пакет е приложим предимно за малки до средни уеб сайтове, които имат за цел да достигнат до повече клиенти с цел запознаване с марката. Този пакет е идеален за малки фирми или физически лица, които се нуждаят от онлайн присъствие на достъпна цена. Пакета включва до 10 на брой страници и готов дизайн от предварително създадено портфолио.Цената на пекета започва от:
300 лв.
Професионален пакет
Професионалният пакет включва персонализиран уебсайт с до 30 страници и професионален дизайн. Този пакет е идеален за фирми, които искат да установят по-силно онлайн присъствие и да се разграничат от конкуренцията.Цената на пекета започва от:
900 лв.
Корпоративен пакет
Корпоративния пакет включва напълно персонализиран уебсайт с неограничен брой страници и усъвършенстван дизайн. Този пакет е подходящ за големи фирми или организации със сложни нужди от специфични API-та, библиотеки и други нестандартни функции, и включва допълнителни екстри като платформа за електронна търговия (онлайн магазин) и персонализирани уеб приложения.Цената на пекета започва от:
1600 лв.

За връзка

Не се колебайте да се свържете с мен и да попитате за оферта. Необходимо е само да ми обясните какъв сайт желаете и аз ще Ви изготвя оферта, която да отговаря на очакванията Ви.

Пловдив, България
+359 896 86 3508
Свободен за започване на нови проекти