facebook

Изработка на сайт

Изработка на сайт
Здравейте, казвам се Георги Танчев и съм уеб разработчик, базиран в Пловдив, България. Разбирам, че изработката на сайт може да бъде непосилно и трудно преживяване, но не се притеснявайте, тук съм, за да помогна. В следващия текст ще обясня какво означава изработка на сайт и как може да помогне на Вашия бизнес да увеличи онлайн присъствието си. Продължете да четете, за да научите повече за предлаганите от мен услуги и как мога да ви помогна да постигнете Вашите онлайн цели, чрез услугата -> Изработка на сайт.

Какво означава изработка на сайт?

Изработка на сайт е процес на създаване и поддържане на сайт. Това включва всичко - от проектиране на оформлението и потребителския интерфейс до кодиране и програмиране на функционалността на сайта. Това е сложен процес, който изисква експерт с широк спектър от умения, включително графичен дизайн, кодиране и други.

Когато изберете да работите с мен, Вие не плащате просто за изработка на сайт. Вие инвестирате в партньорство, което ще Ви помогне да постигнете Вашите онлайн цели. Аз ще работя в тясно сътрудничество с Вас, за да разбера Вашият бизнес и неговите уникални нужди и да изработя сайт, който е съобразен с Вашата целева аудитория и нужди.

Използвам най-новите технологии и най-добри практики, за да гарантирам, че Вашият сайт е бърз, сигурен и лесен за използване. SEO оптимизацията, която върви ръка за ръка с всяка изработка на сайт ще помогне на Вашия уебсайт да се класира добре в търсачките, привличайки повече трафик и увеличавайки приходите Ви.

Така че, ако сте готови да пренесете онлайн присъствието си на следващото ниво, свържете се с мен още днес, за да научите повече за моите услуги за изработка на сайт. Ще работим заедно, за да създадем уебсайт, който надхвърля Вашите очаквания и ви помага да постигнете бизнес целите си.

Защо да изберете мен за изработка на сайт?

Като професионален разработчик на сайтове имам дълбоко разбиране за най-новите технологии и техники в създаването на сайтове. Избирайки мен, можете да очаквате висококачествена работа и изключително обслужване. Моята цел е да Ви помогна да постигнете бизнес целите си чрез иновативни и ефективни решения, които ще имплементирам, когато се възползвате от услугата изработка на сайт. Независимо дали имате нужда от обикновен уебсайт или сложна онлайн платформа, аз имам уменията и опита да предоставя резултати, които надминават Вашите очаквания. Давам приоритет на ясната комуникация и сътрудничество, като гарантирам, че проектът на Вашия сайт е завършен ефективно. Доверете ми се, че ще се справя с всичките Ви нужди и ще пренеса Вашето онлайн присъствие на следващото ниво.

С какво моята услуга за изработка на сайт се различава от тази на колегите?

tanchev.net

  • Богат опит и експертиза в разработката на уебсайтове
  • Силен фокус върху удовлетвореността на клиентите и предоставяне на висококачествена работа
  • Възможност за предоставяне на персонализирани решения, съобразени с вашите специфични нужди
  • Конкурентни цени без жертване на качеството
  • Безплатен хостинг и домейн за срок от 1 година с всеки един от пакетите
  • Техническа поддръжка за срок от 1 година с всеки от пакетите.

Конкуренцията

  • Ограничен опит и умения в разработването на уебсайтове
  • Лошо обслужване на клиентите и липса на внимание към детайлите
  • Лоша комуникация и липса на прозрачност
  • Ограничена гъвкавост и способност за предлагане на индивидуални решения
  • По-високи цени без непременно по-добро качество

Избирайки мен за Вашите нужди от изработка на сайт, можете да се доверите, че ще получите изключително обслужване и работа с най-високо качество на конкурентна цена. Доверете ми се, за да изведа Вашето онлайн присъствие на следващото ниво.

Всички сайтове, изработени от tanchev.net получават:

 • Уникален дизайн спрямо предпочитанията на клиента.
 • Максимално улеснен административен панел за управление на съдържанието.
 • 100% защита от хакерски атаки и злонамерени потребители.
 • Перфектна On-Page оптимизация, включваща различни мета заглавия и описания на всяка страница.
 • Перфектна Off-Page оптимизация, включваща добавяне на сайта в директории и търсачки.
 • Безплатна поддръжка за период от една година
 • Съдействие при работа със приложението.
 • Човешко отношение и разбиране.
 • Редовна поддръжка и актуализации на уебсайта, за да работи безпроблемно
Основен пакет
Този пакет е приложим предимно за малки до средни уеб сайтове, които имат за цел да достигнат до повече клиенти с цел запознаване с марката. Този пакет е идеален за малки фирми или физически лица, които се нуждаят от онлайн присъствие на достъпна цена. Пакета включва до 10 на брой страници и готов дизайн от предварително създадено портфолио.
600 лв.
Професионален пакет
Професионалният пакет включва персонализиран уебсайт с до 30 страници и професионален дизайн. Този пакет е идеален за фирми, които искат да установят по-силно онлайн присъствие и да се разграничат от конкуренцията.
1500 лв.
Корпоративен пакет
Корпоративния пакет включва напълно персонализиран уебсайт с неограничен брой страници и усъвършенстван дизайн. Този пакет е подходящ за големи фирми или организации със сложни нужди от специфични API-та, библиотеки и други нестандартни функции, и включва допълнителни екстри като платформа за електронна търговия (онлайн магазин) и персонализирани уеб приложения.
2100 лв.

За връзка

Не се колебайте да се свържете с мен и да попитате за оферта. Необходимо е само да ми обясните какъв сайт желаете и аз ще Ви изготвя оферта, която да отговаря на очакванията Ви.

Пловдив, България
info@tanchev.net
+359 896 86 3508
Свободен за започване на нови проекти